Alba Castellví és educadora, sociòloga i mediadora. Els estudis en mediació i Sociologia li van permetre comprendre com l’educació dels infants i els joves pot contribuir a la transformació social. La seva principal activitat és l’assessorament de pares i mares. En tallers, conferències i sessions particulars amb les famílies, comparteix les eines essencials per educar amb serenitat.
En les seves sessions planteja formes concretes de procedir perquè la relació educativa entre pares i fills sigui satisfactòria i eficaç. Va treballar en equips d’investigació universitaris i va impartir classes a les facultats d’Educació Social i de Sociologia.

Es va especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i la mediació, i va exercir com a mediadora comunitària i veïnal per a diversos Ajuntaments. Des de fa uns anys, exerceix la mediació en l’àmbit privat en conflictes familiars, i específicament li interessa la gestió de conflictes de convivència entre pares i adolescents. Com a mestra, ha treballat en diversos centres educatius i va optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu on és educadora de nens i joves de 3 a 15 anys.
També es dedica a impartir l’ensenyament de la mediació a màsters i postgraus.

Enguany presentarà Un cistell de cireres (2017, Estrella Solar) en format de contacontes.