Ana Albero
Va néixer a Alacant (Espanya), on vaig assistir a un col·legi francés.De 2002 a 2008 va estudiar Comunicació Visual a la Universitat de les Arts (UdK) a Berlín, Alemanya.
Durant els meus estudis a Berlín em vaig especialitzar en la il·lustració, també a París on vaig estudiar durant 5 mesos a l’Escola Nacional Superior d’Arts Decoratives el 2006.
Juntament amb els il·lustradors Till Hafenbrak i Paul Paetzel vaig fundar “Edició Biografiktion” el 2008.
Des de la seva graduació treballa com a freelance il·lustradora amb seu a Berlín.
Isabel Sánchez Vegara
Mª Isabel Sánzchez Vegara va estudiar Publicitat i RRPP a la UAB encara des de petita es va sentir atreta pel relat breu i la poesia. En l’actualitat compagina la seva feina com a creativa publicitària amb diversos projectes editorials. JO el llibre de la teva vida (2012) va suposar la seva estrena en el panorama editorial, al qual va seguir AMOR Un llibre escrit entre dues (2014).

Petit & Gran Audrey Hepburn, Coco Chanel & Frida Kahlo + Tribus

Ana Albero & Mª Isabel Sánchez Vegara (Alrevés, 2015)

Petita & Gran
Una col.lecció de contes amb els quals nenes i nens descobriran qui eren i què van aconseguir les dones més importants de l’història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, cientifiques… Dones úniques i meravelloses de les quals aprendre i amb les quals identificar-se. Dones que, com la Frida, l’Audrey o la Coco van convertir el seu somni en una gran història.

Tribus
Segur que a la teva ciutat has vist grups de persones que es vesteixen i es pentinen de forma peculiar i semblant: uns porten pantalons caiguts i gorres, altres crestes de colors, altres semblen sortits d’una peli màniga. Si alguna vegada t’has preguntat qui són, és hora que descobreixis Tribus. El primer llibre per a nens que t’introdueix en el món de les tribus urbanes -rockers, mods, punks, hippies, nerds, emos …- de la forma més divertida i et convida a crear la teva.