Anna Priscila-Magriñà (Reus, 1983) És una periodista que es passa la vida preguntant-se d’on vénen les coses. Així, la darrera resposta que ha trobat és que els inuit van ser els primers a portar ulleres de sol. Per ordenar tanta informació, acostuma a fer seccions a la ràdio (RAC1) i a escriure articles sobre paper (BCN Més) i, de tant en tant, publica llibres. Després de “1.001 curiositats de Barcelona” (amb Silvia Suárez, deu edicions) i de la “Guia xafardera de Catalunya” (Angle Editorial, tres edicions), ara dedica un Triviacat a la ciutat de Barcelona. Perquè… qui no vol saber des de quan tenim coloms a la plaça de Catalunya?

TRIVIACAT Barcelona

Anna Priscila-Magriñà (Angle, 2015)

Inspirats per les tardes de diversió que ens ha proporcionat el mític joc de taula, presentem aquesta col·lecció amb la il·lusió de portar als llibres el millor dels jocs de preguntes i respostes. Com que les regles no són les mateixes jugant a la taula que llegint un llibre, i jugar en grup no té res a veure amb jugar tot sol, la nostra versió és una mica diferent: no hi tauler, ni daus, ni formatgets, només tu i els teus coneixements.

L’estructura és molt senzilla: una pregunta amb diverses possibilitats de resposta, però només una és la correcta. Fixa-t’hi bé i mira d’encertar-la! De tota manera, l’encertis o no, el més important és que trobaràs el perquè de cada resposta explicat de manera divertida i amena per autors que saben de què parlen.