Havent estudiat teatre des dels 7 anys, Candela Antón és una gran amant de la interpretació. Va fer la seva primera pel·lícula als 14 anys: ‘BLOG’, dirigida per Elena Trapé i produïda per Escándalo Films. Més tard va tenir un petit paper en la segona temporada de la coneguda sèrie de TV3 ‘Polseres vermelles’, cosa que la va portar a ser un dels personatges protagonistes de la nova sèrie de TV3 ‘Merlí’, en la que treballa actualment, i que ha sigut adquirida per Netflix Sudamèrica.

Però Candela Antón no és només una actriu de cinema i televisió; la seva Mare, videoartista i performer Matilde Obradors, sempre l’ha introduït de ple en els seus treballs, fent-la participar del món artístic i alhora cinematogràfic. És això, i el seu amor incondicional per la Història i la Filosofia de l’Art, el que fan de Candela una actriu especial, amb ànima i caràcter.

Actualment treballa en una petita, però profitosa, associació amb un jove dramaturg anomentar Daniel Tollesson, intentant endinsar-se en els clarsobscurs i en els fascinants revolts del teatre.