Conrad Roset ha passat la primera part dels seus 29 anys a Terrassa, la ciutat on ha nascut, entre capses de colors, retoladors i llibretes. L’altra part, a Barcelona, envoltat de pintures, moleskines, muses, llapis de colors i el seu gatet gris. El dibuix ha estat la seva passió i una constant a la seva vida, des que jugava amb el seu germà a dibuixar tot allò que els agradava, fins que anys més tard es va inspirar en les dones per a crear les Muses, la seva col·lecció més personal.

Es va formar a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona. Gràcies a la difusió de les seves il·lustracions per internet va començar a treballar per a Zara. Allà, diu, va aprendre l’ofici, la regularitat i a estudiar estils de referència. Després d’un any amb la marca d’Inditex decideix llançar-se com a freelance i des d’aleshores treballa per a diferents marques, agències de publicitat i editorials.

Ha exposat a galeries i museus com el MOCA de Virginia, SopkeArt a San Francisco, London Milles a Londres, Tipos Infames a Madrid, Artevistas i Miscelanea a Barcelona. A més, col·labora com a professor d’il·lustració a l’Escola de Disseny BAU.

Llibre - objecte 10è Aniversari de la galeria Miscelanea

Diversos autors (Stendhal, 2015)

Aquest objecte consta d’una caixa premium que conté un llibre amb 75 entrevistes als il·lustradors més rellevants d’aquests deu anys i 15 làmines fetes per l’ocasió, d’una sèrie limitada de 300, signades i numerades, dels 15 artistes més importants.