David Ramos (Barcelona, 1977) és graduat en Fotografia i Comunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va formar part de l’equip de ‘El Diari d’Andorra entre 2001 i 2008’, quan es va establir com a freelance. A partir del 2010 va iniciar una col·laboració habitual amb Getty Images, cobrint notícies i esdeveniments esportius de tot el món, i des de 2016 forma part de l’equip de manera estable amb seu a Barcelona.
A títol personal ha desenvolupat projectes a Israel, la franja de Gaza, el Japó, el Líban, Macedònia, Kosovo, Nepal i altres. Ha estat guardonat amb premis internacionals com el World Press Photo, el Picture of the Year Latam, el Pictures Guild’s Editors, el Nikon Sport Photographer of the Year, el Feature of the Year by Getty Images and Atlanta Photojournalism Seminar, el Picture of the Year, el Istambul Photo Awards o el China International Photo Press.
Ara presenta ‘La capsa vermella’ (Comanegra, 2019) en col·laboració amb Plàcid Garcia-Planas i Arnau Gonzàlez i Vilalta, on publiquen un recull de les 1.000 millors imatges del recentment descobert arxiu fotogràfic de la Guerra Civil del fotògraf Antoni Campañà.