Elena Roche és una professional de l’scrap, és a dir, de l’art de les manualitats amb paper: àlbums de fotos creatius, alegres llibretes, elements decoratius i tot allò que es pugui imaginar. Des del seu blog Pega, papel o tijeras, ofereix tutorials, cursos i tallers per a tots aquells que vulguin endinsar-se en el món de l’scrapbooking.

Scrapbooking

Elena Roche (Alianza, 2015)

“Scrapbooking” es un manual bàsic de scrap que et descobrirà d’una manera molt senzilla tots els secrets d’aquesta manualitat i t’ajudarà a crear magnífics projectes per a tu i la teva família. A través de les seves pàgines t’aniràs endinsant d’una manera molt amena en els seus fonaments, coneixeràs a fons aquesta tècnica i altres complementàries i dominaràs els materials i eines bàsics per realitzar-les.

En els capítols pràctics trobaràs projectes molt fàcils de realitzar, explicats pas a pas i il·lustrats amb fotografies, que et guiaran per a crear els àlbums de fotos més creatius, targetes i invitacions, llibretes, objectes decoratius i un munt de projectes més, d’una manera clara i entretinguda, aconseguint que al finalitzar aquest llibre siguis capaç de realitzar aquests i altres projectes per tu mateixa. A més, trobaràs algunes idees, trucs i consells pràctics que t’ajudaran a organitzar-te i a no perdre’t res d’aquesta afició.