Enric Herce és un xef hereu d’una saga de cuiners. Amb un cap extraordinàriament ben ordenat i una imaginació desbordant, escriu, pensa, cuina i realitza un món culinari propi, que forma part d’una forma d’entendre la vida com només l’entenen aquells cuiners que ho són abans que res. Ha rebut nombrosos premis de l’àmbit gastronòmic, entre els quals destaquen Salsera d’Or i el Campionat d’Espanya de Salses l’any 1988. A més, Té una vessant polifacètica, ja que a més de cuinar és fotògraf, dibuixant i artista gràfic, eines que usa amb gran habilitat per a la creació d’un món visual que serveixi d’escenari per mostrar el millor de la cuina del país.
Al Mercat de Nadal del Llibre presentarà l’obra realitzada conjuntament amb Jaume Fàbrega, ‘L’odissea culinària’, un llibre que proposa un viatge imaginari a través de set menús del nord d’Àfrica, amb receptes clares, fàcils i detallades.