Fernando Savater és escriptor i professor de filosofia. Ha publicat més de cinquanta obres d’assaig polític, literari i filosòfic, narracions i obres de teatre, a més de centenars d’articles a la premsa espanyola i estrangera. Alguns dels seus llibres han estat traduïts a més de vint llengües. Entre les seves obres destaquen ‘La tasca de l’heroi’ (Premi Nacional d’Assaig, 1982) i les novel·les ‘El jardí dels dubtes’ (finalista del Premi Planeta, 1993) i ‘La germanor de la bona sort’ (Premi Planeta, 2008).

Entre les seves obres més recents destaquen la novel·la ‘El gran laberinto’, l’assaig ‘La vida eterna’, la selecció d’articles ‘Figuraciones mías’ i els best sellers ‘Ética para Amador’, ‘Política para Amador’ i ‘Las preguntas de la vida’, amb els quals ha apropat la filosofia als joves.

Aquí viven leones

Fernando Savater (Debate, 2015)

A “Aquí viven leones”, Fernando Savater torna a una de les seves facetes preferides, la de divulgador de la literatura i el pensament. A través de vuit viatges inoblidables, il·lustrats magníficament per Anapurna, ens presenta l’obra i la vida de Shakespeare, Valle Inclán, Poe, Leopardi, Agatha Christie, Reyes, Flaubert i Zweig.

Vuit extraordinàries introduccions a autors clau de la literatura universal, de molt registres diferents. Un llibre meravellós per entrar al món d’aquests escriptors, conèixer la seva obra i disposar de més claus per poder gaudir-la.