Ferran Andechaga és creatiu musical. Ha treballat per Rac105 (Fricandó Matiner), Catalunya Ràdio (On vols anar a parar), Catalunya Ràdio (Tenim un punt), COM Ràdio (L’Extraradi), El Jueves (Revista digital), TV3 (Alguna pregunta més?) i TV3 (Zona Zàping). També ha treballat com a doblador i postproducció a El Jueves (Revista digital) i TV3 (Zona Zàping), ha format part en la composició i producció d’una cantata infantil (Àudio llibre) Florinda, la vaca pallassa i ha fet de locutor a L’Espluga FM Ràdio (Què t’anava a dir).

Des del 2005 fins ara, ha compost més de 600 peces Musicals, tant inèdites com versions. Actualment treballa pel Zona Zàping TV3, i com a guionista i creatiu musical per spots de televisió. També disposa d’una pàgina web (www.andechagaproduccions.com) on es poden encarregar videoclips i cançons personalitzades.

Amb La Musca ha publicat els CDs de música infantil Do re mi fa fred i Do re mi fa bo.

 

Sergi Esparza és músic i combina la docència del llenguatge musical i el piano amb els escenaris. Ha participat en projectes de música popular catalana arranjant cançons a tot tipus d’estils musicals, ha escrit guions per a concerts didàctics infantils i ha estat cocreador de músiques per a espectacles, sintonies de ràdio i cantates, com per exemple El misteri del son mariner i Florinda, la vaca pallassa editada l’any 2012 per Zenobita edicions.

També ha elaborat les partitures per a l’edició del Cançoner de Jordi Francolí, ha treballat com a compositor i intèrpret de l’espectacle És pitjor del què sembla i participa com a professor a les estades de música “L’estiu és teu” de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2005.

Actualment treballa com a professor a l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí.

Amb La Musca ha publicat els CDs de música infantil Do re mi fa fred i Do re mi fa bo.