Jandro González (València, 1985) és llicenciat en Belles Arts i Tècnic Professional en Animació, Art i Industria. Actualment viu a Barcelona, on estudia còmic i guió.

Ha realitzat treballs d’il•lustració publicitària per marques com: Google, Opi o el Corte Inglés entre d’altres. I també en cinema d’animació, amb una nominació als premis Goya (2011),

Actualment treballa en la il•lustració de llibres i contes infantils i prepara el seu debut en el món de la novel•la gràfica de la mà de Norma Editorial.

 

Aquest 17 de novembre surt a la venta el còmic La Vampira de Barcelona (Norma Editorial, 2017), en el que els guionistes Miguel Ángel Parra i Iván Ledesma i el dibuixant Jandro González, professor d’il·lustració a l’Escola Joso, són els responsables d’aquest còmic. La seva obra pretén allunyar-se dels enfocaments de terror, el gènere de vampirs, la ciència ficció i de les llegendes que abunden sobre la dona coneguda com “la vampira del raval” per donar-li un enfocament més realista, basant-se en la informació extreta dels diaris de l’època.