Jordi Pastor (Barcelona, 1977) ha realitzat il•lustracions per a editorials com Cruïlla / SM, Barcanova o Editorial Sol 90. També storyboards per diferents campanyes de publicitat. Pel que fa al còmic, és autor de ‘Pare’ (Quarentena Edicions), ‘Reacció’ (Tomoshibi), ‘Trobada’ (Edicions de Ponent) i ‘Vaquer’ (Ponent Mon). Ha dibuixat ‘Khalid’ (Norma Editorial), amb guió de Damián Campanar, i ha participat en obres col•lectives com ‘Barcelona TM’, ‘Revolution Complex’, ‘Tales From the End of the World’ o ‘Barcelona vesteix de negre’, de Norma Editorial, i ‘rubor’ (La Cúpula).
S’encarrega també del dibuix, amb guió de Marc Prior, de ‘Catàleg de Búnquers’ (Astiberri, 2017). Com a guionista ha realitzat ‘Màcules’, amb Danide de dibuixant, per Spaceman Project, projecte que es llançarà al llarg de 2017. També s’ha encarregat d’una adaptació de Hadji Murad, de Tolstoi, i del guió de l’adaptació de Cándido, de Voltaire (amb Marcos Prior), aquestes encara inèdites.
Com a dibuixant també s’encarrega d’il•lustrar les portades de les anomenades “novel•les de butxaca” per al mercat americà d’autors mítics com Frank Caudett o Curtis Garland. A més del dibuix, també té una carrera paral•lela com a director (un dels seus curtmetratges va ser premiat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges) i com a fotògraf de temàtica eròtica per a la pàgina Nude Tales.