Lucrecia va néixer a l’Havana (Cuba). Ha editat nou àlbums, entre els quals es troba ‘Agua’ (guanyador del Premi de la Música 2003), i ha escrit i compost la banda sonora original del multipremiat documental “Balseros” (nominat als Oscars 2003). La seva faceta artística també s’ha desenvolupat en el món del cinema participant en diverses pel·lícules com “Ataque verbal” de Miguel Albadalejo o “Segunda piel” de Gerardo Vera. Ha compaginat la seva faceta musical amb la televisió i l’escriptura. Ha publicat diversos contes infantils. En l’actualitat és una de les veus llatines per excel·lència a Europa i Llatinoamèrica.

Petonets de xocolata

Lucrecia i Pilarín Bayés (Alba, 2015)

A ‘Petonets de xocolata per a tota la familia’ la Lucrecia canta als nens. Les seves melodies i lletres converteixen cada moment del dia en un esdeveniment especial amb el qual es pot gaudir i aprendre coses noves. La música desperta els sentits i inspira els més emnuts a decsobrir el món amb alegría i entusiasme.

Les cançons de la Lucrecia, acompanyades amb les meravelloses il·ustracions de la Pilarín Bayés fan d’aquest llibre disc un preciós homenatge a totes les families del món.