Manu González (Hospitalet de Llobregat, 1974) va fer el seu primer treball periodístic entrevistant Derrick May per fax el 1995 per la desapareguda revista aB. Des de llavors, ha col·laborat en publicacions com Qué Leer (on s’encarregava de la secció de còmic), Guia de l’Oci BCN, Trama, EnBarcelona Magazine, Terra Gum, Avui Comença Tot (RNE 3) , Agenda Sant Miquel o els catàlegs del Festival Sónar 1997 i el Festival Doctor Music 1998. Expert també en còmic i literatura fantàstica, ha col·laborat amb editorials com RBA, Random House Mondadori i Cercle de Lectors. Però sobretot és conegut per haver estat el cap de redacció de la revista Go Mag des de maig de 2001 fins al seu últim número al juny de 2013. Actualment és coordinador de la revista digital cultural Blisstopic.com i té un programa de ràdio de música i cinema (Phonobang, a Scanner FM)

Manu González ens presenta els seus dos llibres.

El primer, Dance (MA NON TROPPO, 2016) és un viatge a través de quaranta anys de sons i rítmiques impossibles procedents de tots els racons del món. Des Jamaica a Angola, de Tòquio a Londres, de Berlín a Barcelona, ​​de Detroit a Chicago, una música global que no deixa de generar noves tendències que conviden al ball i viure sense complexos.

El segon, DÉUS, HEROIS I SUPERHEROIS (MA NON TROPPO, 2016), que parla dels superherois, la religió, la mitologia i les llegendes.