Martí Rodríguez Pont (Girona, 2001) és escriptor i historiador-en-potència. Interessat des de ben petit en explicar històries, va començar a escriure relats breus quan tenia deu anys, i ha guanyat més d’una vegada premis en els Jocs Florals de Girona de poesia i prosa. Des d’aleshores ha continuat creant fins a arribar a escriure la seva primera novel·la, ‘L’agitador de mons’ (Gregal, 2019), el primer títol d’una trilogia de temàtica fantàstica, un projecte començat el 2016.
És també alumne del Centre de Formació Teatral El Galliner, des de l’any 2012, i autor de projectes teatrals com el monòleg ‘Les Santes Nits’ o la comèdia dramàtica ‘El kebab de la Discòrdia’, entre altres projectes. Actualment, està estudiant el grau d’Història a la Universitat de Girona.
És un gironí enamorat de la seva ciutat i les seves llegendes. Passeja pels seus carrers deixant volar la imaginació, gaudint-la tot sol o deixant-se inspirar per les converses que comparteix amb els amics i amigues que l’acompanyen.