Mesures COVID

INFORMACIÓ SOBRE LES DARRERES MESURES DE CONTENCIÓ DE LA COVID-19 EN L'ÀMBIT CULTURAL

Les darreres mesures decretades pel Govern de la Generalitat i el PROCICAT envers la present situació epidemiològica de Catalunya, obliguen novament al tancament de les activitats culturals d’arts escèniques i musicals en teatres, cinemes, auditoris o similars, tant en recintes tancats com a l’aire lliure. D’altra banda, les sales d’exposicions, les galeries d’arts i els museus continuen oberts amb un 33% de l’aforament permès dels recintes, exceptuant l’organització de qualsevol activitat amb assistència de públic dintre de les seves instal·lacions.

Aquestes mesures romandran vigents un mínim de quinze dies, des de l’entrada en vigor de les restriccions al DOGC, el divendres 30 d’octubre de 2020 a les 06:00 h.

Des del primer dia de crisi, el sector cultural ha bolcat tots els seus esforços en mantenir viva l’activitat i fer dels establiments i equipaments culturals uns espais de gaudi segur per a tota la població. El tancament forçat de les instal·lacions culturals afectades perjudica greument el manteniment, la supervivència i el desenvolupament de la cultura a casa nostra. Des del TRESC continuem animant-te i encoratjant-te a gaudir de la lectura, de l’espectacle, de la música, del cinema, de la dansa i del teatre des de casa, a través de dispositius electrònics i sense perdre l’esperança perquè, tard o d’hora, la cultura -tal com la coneixem- tornarà.

Com ja vam fer al principi de la pandèmia, contactarem amb totes aquelles persones afectades per les noves cancel·lacions. L’import de les entrades de tots aquells espectacles cancel·lats i els Regals Club no gaudits seran retornats en la menor demora possible. Agraïm a l’avançada la teva paciència i comprensió.

Nosaltres seguirem al peu del canó, oferint-te contingut cultural sense descans perquè és en moments com aquest quan la cultura, novament, ens acompanya més que mai.

La cultura forma part de la nostra essència, no l’abandonem (#culturasegura).