Va néixer el 1972 a Barcelona. Va estudiar al Liceu francès de Barcelona i va obtenir el Grau en Arqueologia de l’Institut d’Arqueologia de l’University College de Londres (UCL). Va treballar durant molts anys a l’editorial Lumen, l’editorial que va fundar Esther Tusquets, la seva mare, a començament dels anys seixanta, i més tard va fundar la seva pròpia editorial. Va publicar la seva primera novel·la el 2008, que va passar desapercebuda, però la seva segona novel·la ‘També això passarà’, va despertar l’interès de desenes d’editorials a la Fira de Frankfurt de 2014. Actualment, treballa de periodista i de traductora d’anglès i francès al castellà.

També això passarà

Milena Busquets (Ara Llibres)

Intensa, alegre i divertida, però també immensament commovedora i emotiva, ‘També això passarà’ és una narració inoblidable de to autobiogràfic sobre la pèrdua, l’amor, l’amistat i el sexe que ha estat considerada de manera unànime la revelació literària de l’any.

La Blanca, una dona d’uns quaranta anys, acaba de perdre la mare, una coneguda escriptora i editora barcelonina de personalitat desbordant. Amb un punt de bogeria, impulsiva com sempre, la Blanca decideix emprendre un viatge terapèutic a la casa familiar de Cadaqués acompanyada dels seus dos fills, els dos exmarits, l’amant actual i dues amigues tant o més peculiars que ella. Un viatge que l’ha de dur a retrobar l’essència de la complexa relació que tenia amb la seva mare, tot buscant les paraules adients per parlar de l’absència i de l’enyorança, però també del plaer i de l’alegria de viure. Una novel·la plena de sensualitat, humor i desimboltura.