Paula Bonet (Vila-real, 1980) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, i va completar la seva formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino.

El seu treball es centra en la pintura a l’oli, el gravat i la il·lustració. Ha exposat la seva obra arreu del món. La seva obra, carregada de poesia i bolcada en les arts escèniques, la música i la literatura, culmina amb la publicació de diferents llibres dels que és autora tant del text com de la imatge. “Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End” (Lunwerg, 2014) , “813” (La Galera, 2015) –un homenatge a l’obra i a la figura del director francès François Truffaut- i “La Sed” (Lunwerg, 2017) -un llarg poema en clau feminista-, són els seus projectes més coneguts.

Acaba de publicar “Roedores | Cuerpo de embarazada sin embrión“ (Literatura Random House, 2018), un llibre amb format de diari acompanyat d’un animalari pintat en el qual s’intenta comprendre la corporeïtat de l’absència per il·luminar una d’aquestes construccions aixecades entre tenebres per tantes i tantes dones.

Actualment treballa en les pintures per a “El año del pensamiento mágico” (Literatura Random House, 2019) de Joan Didion.