Quan l’any passat, la Patrícia (cap de l’àrea de llibres del Club TR3SC) va proposar una activitat que unís els nostres socis, amb escriptors, en un espai tancat on hi poguessin conversar, compartir opinions i presentar els seus darrers treballs, de seguida ens va venir al cap una presentació com les moltes que fem al llarg de l’any. Aquesta vegada, però, era diferent. Volíem convertir aquesta presentació en un esdeveniment gran, que fes soroll i que servís per reivindicar el Nadal com un gran moment de l’any (amb permís de Sant Jordi) en el que no només es venen llibres, sinó que se’n parla.

Com sempre, al TR3SC necessitem poca cosa per motivar-nos més del que la nostra jornada laboral hauria de permetre, però aviat ho vam tenir molt clar: El Mercat de Nadal del Llibre.
Més de quaranta escriptors parlant durant 3 hores de les seves creacions, amb lectors, fans, socis i persones interessades en la cultura. Però amb les ganes de fer-ho bé i gros, ho vam obrir a tothom i així la nostra “petita” festa, va esdevenir un formiguer de més de 1000 persones amb llibres a la mà.

Enguany hem repetit. Igual però diferent. Sobre una idea que ens agrada, una bona idea, hem millorat aquelles coses que l’any passat no ens van acabar de fer el pes, hem convidat a molts més escriptors i hem robat hores al dia per fer un Mercat de Nadal del Llibre de més d’11 hores.

Hi ha activitats de tota mena. Per a petits i grans lectors i per a lectors petits i grans. Hem millorat la teca, convidant 4 foodtrucks, hi afegim música en directe a la plaça de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i Abacus (que ens acompanya en aquesta aventura) instal·larà un gran espai amb llibres molt més gran que l’any passat.

Els ingredients per a l’àpat literari de Nadal ja són a l’olla i el dia 12  de desembre seran al plat. Només cal que seguis a la taula i bon profit!