Triangle Postals

Fotografia d'alta qualitat a casa

L’editorial Triangle Postals va ser fundada a Menorca en 1982 de la mà de dos amics fotògrafs que desitjaven editar i comercialitzar les millors imatges de les Balears que contenia el seu extens arxiu.
D’aquesta manera van començar produint col·leccions de postals i làmines, però la qualitat de les imatges i el coneixement del territori aviat els va conduir a editar guies de viatge i mapes tant de les Balears, com de Barcelona i diferents zones de la costa mediterrània espanyola, productes en els quals som avui en dia un referent en el mercat.
El 1992 Triangle Postals va iniciar la seva trajectòria en l’edició de llibres d’art, fotografia, arquitectura, cultura, patrimoni i paisatge, i en l’actualitat comptem amb més de 300 títols, traduïts en alguns casos en fins a 12 idiomes.
Vam ser pioners en divulgar amb els nostres llibres l’obra arquitectònica d’Antoni Gaudí i actualment comptem amb un gran nombre de publicacions sobre tots els seus edificis, a càrrec d’autors reconeguts i especialistes en les diferents temàtiques.
Disposem a més d’una gran col·lecció de souvenir fotogràfic d’alta qualitat, com làmines, pòsters, imants, calendaris, llibretes, llapis, etc., així com de productes pensats per al públic infantil com mapes i col·leccions de postals per a acolorir.
En tots els nostres productes utilitzem materials sostenibles i seleccionem els millors proveïdors de proximitat, als quals exigim les corresponents certificacions mediambientals i de gestió responsable dels residus.

Fins el 6 de gener

DESCOMPTE: 10% de descompte a la botiga online

CODI DE DESCOMPTE: Si vols veure el contigut, registra’t