És guionista, dramaturga i directora de teatre. Llegeix al metro, llegeix mentre camina pel carrer, i està mirant de trobar una tècnica que li permeti llegir dins l’aigua. Ha treballat en projectes de foment de la lectura de la Institució de les Lletres Catalanes i és la responsable de la secció de literatura «Prohibit llegir» al programa Via Lliure de RAC1. Mai ha guanyat al Trivial.

TRIVIACAT Literatura

Raquel Loscos (Angle, 2015)

Inspirats per les tardes de diversió que ens ha proporcionat el mític joc de taula, presentem aquesta col·lecció amb la il·lusió de portar als llibres el millor dels jocs de preguntes i respostes. Com que les regles no són les mateixes jugant a la taula que llegint un llibre, i jugar en grup no té res a veure amb jugar tot sol, la nostra versió és una mica diferent: no hi tauler, ni daus, ni formatgets, només tu i els teus coneixements.

L’estructura és molt senzilla: una pregunta amb diverses possibilitats de resposta, però només una és la correcta. Fixa-t’hi bé i mira d’encertar-la! De tota manera, l’encertis o no, el més important és que trobaràs el perquè de cada resposta explicat de manera divertida i amena per autors que saben de què parlen.