Nascuda a Barcelona el 23 de gener de 1939, és una il·lustradora catalana, popular arrel de la publicació de Les Tres Bessones. Pertany a una família amant de la cultura i les arts plàstiques. Estudià Belles Arts a l’escola Massana de Barcelona. Les seves activitats han abraçat els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel·les i ha participat en diverses exposicions, individuals o col·lectives, amb gran acceptació.

L’any 1980, va deixar totes les activitats i va iniciar l’etapa en què es troba actualment: es dedica a escriure i il·lustrar llibres, preferentment infantils, sense deixar de fer-ho en obres de divulgació o entreteniment dirigides a joves i adults.

Paral·lelament, l’any 1990, va començar a col·laborar amb la productora Cromosoma, en la producció de la sèrie de dibuixos animats Les Tres Bessones, personatges que continuen treballant-se també en format llibre a través de diverses col·leccions. Altres dels seus personatges que estan també en el món de l’animació són en Sans barbe, els personatges de les Belles Histories o la Bruixa Avorrida, així com la sèrie de Les Tres Bessones Bebès.

Ha obtingut diversos premis, entre els quals el Premi Serra d’Or els anys 1982 i 1983, el Premi d’Il·lustració de la generalitat de Catalunya l’any 1984 o la Creu de Sant Jordi, també atorgada per la generalitat de Catalunya, l’any 2004.