Taller per fer un Os bru

El Günter té ganes de conèixer món!

Fa temps que rumia emprendre un llarg viatge fins al Pol Nord i ja ha arribat el moment. La Flora, la seva millor amiga, l'acompanyarà en aquesta gran aventura... I tu, vols viatjar amb ells?


Contacontes: L’Embolic

Un àlbum que ens connecta amb els nostres pensaments més embolicats!

T'has parat mai a pensar tot el que et volta pel cap al llarg del dia? Totes les persones tenim pensaments que ens acompanyen arreu i a l'Anna, els seus, li agraden. El dia anterior va ser complicat, els seus pensaments se li han acumulat i no l'han deixat descansar.

Avança el matí i, tot i que ho intenta, el seu malestar no millora. Els seus pensaments s'entortolliguen i no troba la manera de desempallegar-se'n. Què ajudarà a l'Anna a desfer l'embolic de pensaments?


El Follet Oriol: De veritat s'han extingit els dinosaures?

Mentre el follet Oriol busca bolets, descobreix un estrany animaló amb el coll llarg intentant empènyer un ou... és un cadell de dinosaure amb el seu germanet! El dinosaure petit, trist i preocupat, té dificultats per tornar a casa. Sense perdre temps, el follet Oriol i el dinosaure trobaran el camí i afrontaran junts, amb valentia i enginy, perills inimaginables...Una aventura plena de sorpreses i amb un enigma: Existeix la vall dels dinosaures?


Borja Bagunyà presenta "Els angles morts" amb Bernat Puigtobella

Borja Bagunyà i Bernat Puigtobella conversen sobre "Els angles morts" última novel·la de l'autor i Premi Punt de Llibre de Núvol 2021.


Collage animat. Taller de collage & Stop Motion

Fulles, branques, flors i tota mena de materials de la natura ens serviran per crear personatges i donar-los vida mitjançant la tècnica del 'frame by frame'.  Construirem un escenari, crearem els personatges, els animarem i els hi donarem veu.


Experiència Warburg & Beach amb Jorge Carrión

L'autor, el músic i productor i una de les actrius del primer audiollibre que adapta una novel.la gràfica d'autors espanyols parlaran sobre el fascinant projecte que han dut a terme: l'audiollibre de Warburg & Beach. Una veritable experiència sonora. Carrión també vincularà el còmic amb els seus projectes més recents, el pòdcast "Solaris, ensayos sonoros" i la novel.la Membrana.


El nostre planeta ens necessita? Conversa amb Joan Anton Català i Xavier Soler

El nostre planeta ens necessita? punt de vista de l’astrònom Joan Anton Català, autor d’Una breu i atzarosa història de la vida, i del geòleg Xavier Soler, autor d’Ara o mai