Cresques, pirates il·limitats - Espectacle Litterarum

Un espectacle d’il·lustració i música en directe basat en els personatges que es publiquen ininterrompudament des de fa més de trenta anys a la revista Cavall Fort. Joma, l’autor del còmic, dibuixa i narra acompanyat per la música en directe, tot recreant algunes de les imatges poètiques de l’univers del pirata Cresques amb la lluna plena i les seves faldilles de llum i les sirenes i el seu circ submergit com a protagonistes principals.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 15.15h


La mirada violeta - Espectacle Litterarum

Espectacle poeticomusical en que es retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria Mercè Marçal i Montserrat Roig. Qui eren? Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Poemes, cançons i reflexions molt vigents que ens fan submergir en el món de les dues escriptores. Un homenatge a les dones de mirada violeta.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 18.30h


Rere l'esquerda - Espectacle Litterarum

Escoltar la vida que ens parla darrere les façanes de cases deshabitades. Respirar les esquerdes, habitar-se i deshabitar-se. Un espectacle musical i literari amb la veu d’Alessio Arena i la poesia de Sònia Moll en diàleg amb el llenguatge visual.

Residència Litterarum 2018

Sala de Màquines, Escenari Manuel de Pedrolo, 20.25h