Xavier Guix es licenciado en Psicología y escritor, especializado en Comunicación y crecimiento personal. Formador en Programación Neurolingüística (PNL) y Ecología Emocional y director de l’Observatori del Creixement Personal de la Fundació Àmbit. Junto a su labor terapéutica, imparte cursos como profesor de EADA y másters en la Universitat de Barcelona. Ha publicado, entre otros libros, “Ni me explico ni me entiendes”, “Descontrólate”, “El sentido de la vida o la vida sentida”, “Atreverse a decir No”, “¡Cuánto te quiero!” y “Querer es poder” (Ediciones B, 2013).

También colabora con medios de comunicación como El País Semanal, L’Ofici de Viure, Versió Rac (Rac1), Bricolatge emocional o Summa Positiva en TV3 y 8 al dia amb Josep Cuní (8TV).

De ilusiones también se malvive

Xavier Guix (Ediciones B, 2015)

“De ilusiones también se malvive” és un conjunt de reflexions sobre com construïm els nostres estats il·lusoris i sobre la pràctica de l’autoconeixement, l’eina fonamental per a evitar els estats il·lusoris de la ment.

“Potser sigui cert que d’il·lusions també es pot malviure. Però, qui desitja una vida mal viscuda? No he conegut a ningú que, al igual que jo, no estigui buscant la manera de viure en plenitud, pau i tranquil·litat. D’estimar i ser estimat. Simplement ho busquem per camins diferents, i un d’ells és la construcció de falses il·lusions, de somnis impossibles, de viure eternament creient que totes les possibilitats estan a la nostra disposició en tot moment”