Taller de ioga

Una sessió de ioga per a nens i nenes, on es podrà respirar tranquil•litat i espiritualitat. En aquest taller aprendran les tècniques bàsiques per realitzar una activitat molt positiva per la ment i el cos.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 18.00h


Viu aventures màgiques amb Tea Stilton

Per la tarda, Tea Stilton actuarà a l’escenari exterior del Mercat per explicar les últimes aventures màgiques que ha viscut.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 17.00h


Retorn al futur

El Marty MacFly, per descuit, ha viatjat al passat. Com podrà tornar al futur? En aquesta activitat infantil recordarem la pel•lícula que va fascinar a tothom, ara convertida en un conte per a tota la família.
Edat recomanada: 6-12 anys

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 12.30h


Aprèn a comptar amb en Pep

En Pep diu que ja has après a comptar, però encara no en sap gaire. El vols ajudar? Vine al Mercat i dóna-li un cop de mà, ell t’ho agrairà!

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 12.00h


Una aventura extraràtica amb Geronimo Stilton

Geronimo Stilton, la rata protagonista de la famosa saga de llibres infantils i juvenils, vindrà al Mercat a ballar, cantar i estar rodejat dels seus seguidors.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 11.30h


Vine a conèixer la vaca Florentina

La vaca Florentina farà acte de presència al Mercat! T’ho perdràs? En aquesta activitat infantil, els menuts podran conèixer a la vaca Florentina, protagonista de moltes històries divertides i animals.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 11.00h


Contacontes: L'aneguet presumit

En aquest conte es narrarà la història d’un personatge i relat clàssic de forma capgirada, amb arguments plens de sorpreses i molt d’humor que faran volar i desenvolupar la imaginació als oients i lectors.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 17.30h


Taller de llengua de signes amb L'elefant Mainú i l'amistat

‘L’elefant Mainú i l’amistat’ és el dissetè conte de la col•lecció Ginjoler, accessible per a tots els nens i nenes, tant sords com oients, ja que el text va acompanyat de la traducció en sistema bimodal. El dia del Mercat, amb la col•laboració de l’editorial El Cep i la Nansa, realitzarem un taller de llengua de signes.

El taller és a cura de:

Montse Panero (narradora i actriu)
Elena Farreras (intèrpret de llengua de signes d'APSO)

A més comptarem amb la presència de l'autora del conte durant el taller, Montserrat Balada, que signarà exemplars del conte.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 17.00h


Contacontes: Petit & Gran Stephen Hawking

Contecontes sobre Stephen Hawking en que els més petits podran conèixer la vida del recent desaparegut físic britànic. Entre les seves aportacions més importants al món de l’astrofísica hi trobem la predicció teòrica dels forats negres. L’immensa profunditat dels seus coneixements, la seva fina ironia i la seva determinació el van convertir en una de les ments més brillants de la història.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 12.30h


Contacontes: El ratolí que no tenia por

Vine al contacontes d’‘El ratolí que no tenia por’ per descobrir si el ratolí que vol jugar al bosc, fosc i ple de bèsties, té el coratge necessari per entrar-hi. Amb un final inesperat, aquest conte preciós captivarà als fanàtics de la sèrie El Ratolí i els seus amics en una història basada en el coratge.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 12.00h