Raquel Lúa

Raquel Lúa és una jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent a la vegada que neix des de la sensibilitat. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, on les seves harmonies et fan viatjar per l’arrel de cada gènere musical.
Guanyadora del primer premi del Concurs de Cantautor/es d'Horta-Guinardò, Festival Estrena't i finalista amb dos premis del concurs Acústica (2017).
Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, des de la nostàlgia fins la joia.
Actualment acaba de treure el seu primer disc, “Ruegos y demás”, un disc absolt d’un sol gènere musical, acarona el folklore de diferents parts del mon (bossa, flamenc, samba, folk irlandès,...). Un disc poc pretensiós des de la complexitat per donar lloc a la frescor i a la espontaneïtat del moment. Mar, arrels, cant i paraules.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 19.45h


Sara Terraza

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys i guitarrista autodidacta. Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue. Tot aquest bagatge, sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística, ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament i ja ha publicat el seu primer treball discogràfic.

Sara Terraza - veu
Aleix Cansell - teclat

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 14.30h


La Folie

La Folie, un projecte liderat per la Paula Giberga i l'Andreu Roig, publica "Traficants de somnis" (Petits Miracles, 2015), el seu primer disc, després d'haver guanyat el concurs Track Vendrell l'any 2015. Amb ell, giren arreu de Catalunya, tocant per diversos escenaris. El 2017 publiquen el seu segon disc "Foliecitat" (Petits Miracles, 2017), que mira d'aportar una mica de llum. Aquest disc els porta a ser guanyadors del Premi Enderrock al Millor Artista Revelació per la Crítica, i a girar per més de 40 escenaris durant l'estiu de 2018, sent un dels cinc finalistes al Certamen Terra i Cultura de Celler Vall Llach per la musicació del poema "L'Infinit a les mans" de Jordi Roig. Actualment, preparen el seu tercer disc, que veurà la llum la tardor de 2019.

Paula Giberga - veu
Andreu Roig - guitarra

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 13.40h


Concert familiar: T'ho diré cantant

‘T’ho diré cantant’ és un llibre parlat, cantat i ballat, una comèdia musical sobre l’afany de superació i el valor de l’amistat amb dinou cançons i nou partitures. D’aquestes n’escoltarem i en podrem ballar unes quantes a l’escenari exterior, rodejats de llibres, foodtrucks i bon ambient.

Escenari Exterior Montserrat Abelló, 16.00h