Taller de ioga

Una sessió de ioga per a nens i nenes, on es podrà respirar tranquil•litat i espiritualitat. En aquest taller aprendran les tècniques bàsiques per realitzar una activitat molt positiva per la ment i el cos.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 18.00h


Contacontes: L'aneguet presumit

En aquest conte es narrarà la història d’un personatge i relat clàssic de forma capgirada, amb arguments plens de sorpreses i molt d’humor que faran volar i desenvolupar la imaginació als oients i lectors.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 17.30h


Taller de llengua de signes amb L'elefant Mainú i l'amistat

‘L’elefant Mainú i l’amistat’ és el dissetè conte de la col•lecció Ginjoler, accessible per a tots els nens i nenes, tant sords com oients, ja que el text va acompanyat de la traducció en sistema bimodal. El dia del Mercat, amb la col•laboració de l’editorial El Cep i la Nansa, realitzarem un taller de llengua de signes.

El taller és a cura de:

Montse Panero (narradora i actriu)
Elena Farreras (intèrpret de llengua de signes d'APSO)

A més comptarem amb la presència de l'autora del conte durant el taller, Montserrat Balada, que signarà exemplars del conte.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 17.00h


Contacontes: Petit & Gran Stephen Hawking

Contecontes sobre Stephen Hawking en que els més petits podran conèixer la vida del recent desaparegut físic britànic. Entre les seves aportacions més importants al món de l’astrofísica hi trobem la predicció teòrica dels forats negres. L’immensa profunditat dels seus coneixements, la seva fina ironia i la seva determinació el van convertir en una de les ments més brillants de la història.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 12.30h


Contacontes: El ratolí que no tenia por

Vine al contacontes d’‘El ratolí que no tenia por’ per descobrir si el ratolí que vol jugar al bosc, fosc i ple de bèsties, té el coratge necessari per entrar-hi. Amb un final inesperat, aquest conte preciós captivarà als fanàtics de la sèrie El Ratolí i els seus amics en una història basada en el coratge.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 12.00h


Contacontes: Petita & Gran Simone de Beauvoir

Contecontes sobre Simone de Beauvoir en que els menuts podran conèixer la història de l’escriptora i filòsofa francesa, compromesa defensora dels drets humans i del feminisme. Els seus treballs sobre el paper de la dona en la societat van servir d’impuls als moviments feministes del segle XX.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 11.30h


M'expliques un conte? Amb Elisenda Roca

En Patufet, Els tres porquets, La rateta que escombrava l’escaleta, Les set cabretes i el llop... Un recull de contes clàssics en format original i divertit, per llegir i escoltar. Els nens i les nenes podran viure i gaudir de prop els contes narrats per Elisenda Roca.

Sala de Brassatge, Escenari Maria Aurèlia Capmany, 11.00h